Neidin 3-vuotis synttärijuhlat
21.08
16.12.2012
Aika tosiaankin menee hurjan nopeaa! Meidän pieni neiti täytti itsenäisyyspäivänä 3-vuotta, eikä sitä juhlittu suotta! Olinpas runollinen.
Tykkään, joo siis rakastan järjestää juhlia! Omista synttäreistä en enää niinkään välitä, mutta kaikkein parhaimpia on lastenkekkerit, joten kun omalla lapsella on juhlat, niin pakkohan sitä on kaikkea kivaa tehdä! Tässä hiukan maistiasia kuvien muodossa synttärijuhlista.
Askartelukaupasta löytyi puinen linna ja oma pikku prinsessani sai synttäreilleen siitä tikkaritelineen. Linna on päällystetty erilaisilla kartongeilla. |
Ruusukimppu ruususelle! |
Prinsessasynttäreille sopiva valaistus! Lamppujen kuvut on tehty kaksipuolisesta kartongista, minkä olen leikannut paperimukin muotoon. |
Perinteinen kermakakku! Koristeena ei ole diapameja, vaikka yksi ystävistä niin kysäisikin:) Ihan nonparelleja! |
Suklaata, karkkia ja lisää Suklaata! |
Itsetehtyjä herkkuja. Tiimarista löytyi ihania makeisvuokia ja pakkohan ne oli ostaa. |
Tässä ohje itsetehtyihin makeisiin. On todella helppoja tehdä, onnistuu lapsen kanssa tekeminen ja maistuvat hyvälle!
Tarvikkeet:
n.80 makesivuokaa
suklaakarkkeja, ranskanpastilleja tai muuta vastaavaa karkkia
2 Fatzerin sinistä suklaalevyä
1 valkosuklaalevy
koristeluun: nonparelleja
Asettele vuokiin ensin karkit. Sulata fatzerin sininen suklaa ja pursota pussin avulla makeisvuokiin. Sulata valkosuklaa ja pursota päälle, lopuksi nonparellit koristeeksi! Takaan, että on herkkua! Niinhän suklaa on aina!
250g tummaasuklaata
250g voita
1,5tl leivinjauhetta
5 kananmunaa
2,5dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja kaana munaseokseen. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe siivilän läpi. Sekoita varovasti. Kaada seos voideltuun, jauhotettuun vuokaan. Paista uunin keskiosassa. 200-astetta ja n.50min. Jos haluat mutakakku vaikutelman, niin paista vähemmän aikaa, silloin ei kylllä kannata laittaa korkeaan vuokaan, nimittäin kakku lössähtää silloin helposti.
Marianne Cheesecake |
200g suklaapisarakeksiä
50g voi sulaa
Murskaa keksit ja lisää sulavoi. Laita keksimurska irtovuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla.
Täyte:
2dl vispikermaa
120g Marianne Crush-rouhetta
200g rahkaa
5kpl liivatetta
1dl kiehuvaa vettä
Vispaa kerma, lisää rahka ja Marianne rouhe. Liota liivatelehdet ja lisää puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen, jonka jälkeen lisää rahkaseokseen. Kaada rahkaseos vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti, ennen kuin lisäät päällisen.
Pintahyytelö:
400g marjoja
1dl sokeria
4kpl liivatelehtiä
1dl punaista mehua
Muusaa marjat, lisää sokeri. Liota liivatelehdet ja liota ne sitten kuumaan mehuun ja lisää lopuksi marjoihin. Kaada marjaseos rahkan päälle ja voit koristella kakun vielä haluamallasi tavalla! Valmista ja hyvää on!
oheisen ohjeen olen löytänyt mariannerae pussin takaa, mutta löytyy linkki täältäkin:
Marianne Cheesecake.
0 kommenttia