Laskiaispullat mascarpone-suklaatäytteellä

21.23

4.2.2016


Lempipullani on ehdottomasti laskiaspulla! Tuoretta pehmeää pullaa, sisällä kermavaahtoa ja hilloa: maistuu aina hyvälle. Sitten kun "soppaan" lisätään vielä suklaata ja mascarpone tuorejuustoa, ei voi muuta sanoa kuin, että upposi ja maistui! Ehdottomasti kokeilun arvoinen herkku!


Pullataikinan tein hyväksi havaitulla reseptillä ja se löytyypi TÄÄLTÄ. 

Täytteenä  käytin suklaista mascarpone - täytettä. Tällä täytteellä voi kuorruttaa myös esimerkiksi muffinsit!

Täyte:

4 dl vispikermaa
1 pkt mascarpone tuorejuustoa
1/2 levyä Fatzerin tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
4 rkl kaakaojuomajauhetta

Sulata ensimmäisenä suklaa ja anna sen jäähtyä. Vispaa kerma, sekoita joukkoon mascarpone tuorejuusto. Kaada jäähtynyt sula suklaa kermaseokseen ja sekoita hyvin. Mausta vielä lopuksi vaniljasokerilla ja kaakaojuomajauheella.

Puolita pulla ja pursota täytettä niin, että keskelle jää hillolle sopiva aukko. Täytä aukko esimerkiksi vadelmahillolla, laita pullan kansi päälle. Tomusokeroi pulla juuri ennen tarjoilua.

Suloiset koristetikut tein liimaamalla kahden paperisydämen väliin hammastikun.
Sydämet Juhlaputiikki RIBBON&INK:stä.

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

  1. Kiva kun on erilaisia ohjeita, aion kokeilla. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Meidän perhe ainakin tykkäsi näistä pullista ja lapset kilpaili kumpi saa rapsia täytettä viimeisen lusikallisen! Tervetuloa lukijaksi, tulen ehdottomasti vasta vierailulle Aurinkokujalle :)

      Poista
  2. Oi, nam! Kuulostaa kokeilun arvoiselta. Onneksi kaupat on huomenna auki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi :) "Vaarallista" kun nuo kaupat nykyään niin hyvin auki, meillä lähikauppa jopa yhteentoista asti auki, niin voi leipoa yötä myötenkin :D

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015




Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H