Lorupussi vai pikkulaukku?

14.42

12.9.2014
Kangaspussukoista on moneksi, kuten olen jo monta kertaa todennutkin! Tällä kertaa muuntelin pussukasta lorupussin lapsille. Pieni kantokahva, nappi estämään korttien tippuminen ja pieniä yksityiskohtia koristeeksi, niin uusi lorupussi on valmis käyttöön! Tietty tätä laukkua voi hienot neidit käyttää muutenkin leikeissään!

Pikku neitien lorupussi. Samanlaisen lorupussin tein myös lapseni ystävälle syntymäpäivälahjaksi.

Tasku on koristeltu napeilla, pitsillä ja vielä sieltä saa esiin kaksi pehmosydäntä. Pienistä tilkuista saa vielä hyvin ommeltua minisydämiä. Näitä onkin tullut ommeltua purkki täyteen ja sieltä niitä voi sitten aina ottaa, kun keksii paikan.

Lorupussin "pakettikortti" on ommeltu kankaasta. Välissä on levyvanua ja purjerenkaan läpi on kätevä pujottaa nauha. Erilaisilla napeilla saa lappuun näyttävyyttä.

Lorukortit on liimattu värikkäille papereille, koristeltu tarroilla ja teipeillä lasten kanssa. Lopuksi vielä päällystin kontaktimuovilla kortit, jotta ne kestävät kulutusta.

Näin ihanilla teipeillä kelpaa teippailla!

"Kuka saa, kukaa saa lorupussiin kuristaa? Tillin tallin tömpsis, Lotta ompi hömpsis!"

Hienon neidin uusi laukku.

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Voi kun suloinen ja ihanan värikäs lorupussi/ kassi! Noi roikkuvat sydämet tosi hyvä idea, täytyypä laittaa muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin tykkään, että kassista tuli ihanan iloinen ja värikäs.

   Poista
 2. IHANA hienojen neitien lorupussi :) T: Outi

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H