Rahkapullaa ja tulppaaneja siivouspäivän kunniaksi!

13.39

28.3.2015


Koti tuoksuu vastaleivotulle pullalle ja viikon suursiivot on tehtynä. Palkaksi itselleni ostin pari kimppua (tarjouksessa kun olivat) tulppaaneja. Pienellä ehostuksella tulppaaneista tuli näyttävä kimppu olohuoneemme pöydälle. Pihalta pari risua, laatikosta rautalankaa ja helmiä: näin syntyi ihana siivouspäivän palkinto kimppuni.

Herkullista viikonloppua kaikille!


Pullataikinan tein samalla reseptillä, kuin ennekin.  TÄSTÄ kun klikkaa, niin pääsee suoraan pullataikinan ohjeeseen :)

Inspiraation täytteeseen sain TÄÄLTÄ! Pientä omaa säätöä taas, sillä lähikaupasta löytyi sitruunarahkaa ja ajattelin, että se käy varmasti ihan yhtä hyvin tuomaan sitruunan makua.

Ihanan pehmosia ja keväisiä pullia tulikin! Isäntäkin taitaa olla parantumaan päin flunssasta, sillä ainakin pulla tuntui kelpaavan :D 

Täyte:
1prk sitruunarahkaa
1dl täysmaitoa
2kanamunaa
0,5dl sokeria
130g valkosuklaata

Pilko valkosuklaa pieniksi paloiksi. Sekoita ainekset keskenään, lisää lopuksi pilkottu suklaa.

Valmista pullataikina ohjeen mukaan. Pyörittele palloiksi (n.28kpl) anna nousta vielä liinan alla 15 minuuttia ja painele sitten lasilla palloihin kolo. Voitele pullat kanamunalla. Lusikoi koloihin täytettä ja paista 225 asteessa n. 10minuuttia, kunnes pullat on kullanruskeita. Kun pullat on sopivasti jäähtyneitä voit halutessa pursottaa päälle valkosuklaaraidat.


Tarjous tulppaaneista saa pienellä vaivalla näyttävän kimpun!

Lue myös nämä :)

6 kommenttia

  1. Kiva että sait inspiraation leipoa sitruunaisia pullia, nämä ovat kyllä ihanan keväisiä ja sopivat hyvin myös pääsiäisen aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minka kovasti inspiraatiosta! Sitruuna sopii kyllä todella hyvin rahkapulliin ja tuo myös pääsiäisen tuntua! Sinulla on aina niin herkullisia leipomuksia, että tekee mieli mennä heti leipomaan, kun katselee blogisi kuvia :)

      Poista
  2. Rahkapullia ei voita mikään! Herkullisen näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena-muori:) Rahkapullat on kyllä tosi herkullisia!

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015




Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H