Herkkuja vappuun

12.25

29.4.2014
Tänään se sitten virallisesti alkoi: Vappuun valmistautuminen! Ensimmäiset ilmapallot on puhallettu, serpentiinit kaivettu kaapista ja herkkujen valmistaminen aloitettu. Simakin on laitettu käymään! Tehtiin lasten kanssa kakkutikkareita ja hyviä tuli. Marianne täytekekseistä sai hyvän pohjan. Lasten kanssa murskattiin monitoimikoneella paketillinen mariannekeksejä, joukkoon noin puolipakettia tuorejuustoa ja sitten pyöriteltiin palloja. Pallot hetkeksi pakkaseen ja sitten sulatetun valkosuklaan avulla tikut kiini, taas hetki pakkasta ja sitten kuorruteeksi suklaata ja mariannerouhetta. Sankoon sokeria ja tikarit siihen esille! Saas nähdä säilyvätkö nämä herkut vappuun asti :)

Ilmapallot, serpentiini ja hyrrät kuuluvat vappuun!

Cake pops

Lue myös nämä :)

2 kommenttia

  1. Nää cake popsit on maailman parhaita kun ostaa kaupasta pakasteesta mutakakun, sotkee siihen philadelphiaa ja pyörittelee palloiksi. Sit dippailee suklaaseen. On muuten suklaista ;D

    VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H