2. luukku: Maitopurkista tuikkutaloksi

8.34

2.12.2014

Joko teillä on käynyt tonttuja kurkkimassa ikkunasta?
Nämä suloiset tuikkutalot ovat tehty maito-ja kermapurkeista. Idea taloihin löytyi Taika-lehdestä 8/2014. Lehdessä olevat tuikkutalot olivat tehty ripustettavaski lyhdyksi, itse kuitenkin tein nämä pöydälle koristeeksi.

Maalasin talot ensin valkoiseksi ja sitten päällystin kevyttasoitteella.Talon katon reunat ja ikkunapielet pursoitin helmiäiskohovärillä, mitä sattui löytymään kaappini uumenista. Keksin lisätä tuikkutaloon vielä sydämen aukon. Lopuksi maalasin spray-maalilla talon valkoiseksi.

TALON SISÄLLE EI SAA LAITTAA OIKEAA TUIKKUA, VAAN LEDITUIKUN TAI PATTEREILLA TOIMIVAN PIENEN VALOSARJAN!
Pieni kylä tuikkutaloista.
Ledituikun saa helposti sisään, sille tehdystä luukusta.
Pikkumökit lähtevät joululahjaksi.


Lue myös nämä :)

6 kommenttia

 1. Voi miten tunnelmallisia mökkejä! :) Ja tuo pitsikuusi on ihana! -Tuuli

  VastaaPoista
 2. Onneks on mainittu, ettei kannata laittaa oikeaa kynttilää tuonne. Saisi olla vielä näkyvämmin se varoitus. Ettei muutu tuikkutalosta tulipaloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, kiitos siitä :) Toivottavasti kukaan ei laita maitopurkin sisälle oikeaa tuikkua, vaan LEDITUIKUN ja valosarjan! Siitäpä tulikin mieleeni, että tässä mainio valosarja talon sisälle: http://www.paapo.fi/koti/lyhdyt/led-valoketju-paristokayttoinen-p-411.html

   Poista
  2. Laitoin kuvatekstiin isommalla huomautuksen, toivottavasti ei mene kenelläkään ohitse :)

   Poista
 3. Niin ja siis riittä kunhan on vain ledituikku tai se valosarja. Ei tarvitse olla sekä ledituikkua ja valosarjaa:) Mulla tää oikeinkirjoitus hätäsenä tyyppinä aina välillä ontuu :P

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H