Nappi-askarteluja

23.24

7.4.2016


Tänään neitien kanssa kaivettiin nappipurkin kätköistä aarteita ja askarreltiin niistä kaikkea pientä kivaa. Erilaisia nappeja päätyi esimerkiksi pyykkipoikiin koristeeksi. Niistä syntyi myös söpöjä mangeetteja, sekä hauskoja pampuloita!

Helppoa ja nopeaa askartelua, juuri sopivaa yhteistä näpertelyä lasten kanssa. Itsetehtyjä pampuloita ja magneetteja on hauska antaa vaikka kaverisynttäreillä lahjaksi ja viimeistellä lahjapussi vielä hauskalla nappi-pyykkipojalla.


Lue myös nämä :)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Nappeja käytän paljon askarteluissani ja niitä eksyy vähän sinne sun tänne!

   Poista
 2. Sinulta löytyy ihania nappeja :). Hyvä idea hyödyntää niitä askartelussa. Kaikki näistä on sellaisia, mitä mekin voitaisiin pojan kanssa tehdä. Pompuloita ja pinnejä onkin kiva antaa lahjaksi, meillä onkin yhdet kaveri-tytön synttärit tulossa. Kiitoksia vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) Napit on kyllä heikkouteni! On pakko ostaa aina kun törmään ihaniin, ne on kuitenkin aika edullinen sijoitus :) Mukava kuulla, että vinkit menee käyttöön!

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H