Vappukranssi

15.34

21.4.2016


Lahjapapereista, nauhoista, napeista ja helmistä syntyy nopeasti hauska ja näyttävä kranssi vapuksi, sekä kevään ja kesän juhliin! Meillä tämä kranssi pääsee koristeeksi myös toukokuussa vietettäviin synttärijuhliin. Meidän pienempi neiti täyttää silloin 3-vuotta ja toivoo prinsessasynttäreitä. Täällä niitä jo ollaan innoissaan pikkuhiljaa suunniteltu ja valmisteltukin :)

Materiaalit kranssiin askarteluvarastoni kätköistä.


Tarvikkeet:
Pahvia kranssin pohjalle
Värikkäitä lahjapapereita
Nappeja, helmiä ja lahjanauhaa kranssin koristeluun
Kuumaliimaa

* Piirrä pahviin hakaisijaltaan n. 20 cm ympyrä. Piirrä ympyrän keskelle halkaisijaltaan n. 10 cm ympyrä. Leikkaa kranssin pohja. 


* Leikkaa ja revi lahjapapereista n. 8x8 cm kokoisia palasia. Kääri palaset tötteröksi ja laita liimaa, että ne pysyvät kiinni. Kuvan kranssissa on n. 40 tötteröä.


* Peitä kranssipohja lahjanauhalla.
* Kiinnitä kranssiin nitojalla ripustuslenkki.
* Liimaa tötteröt, helmet ja napit kranssipohjaan kuumaliimalla. Lisää vielä lahjanauhaa kiharrettuna sinne tänne kranssia antamaan lisää näköä.Lue myös nämä :)

14 kommenttia

 1. Tosi värikäs ja vappuisa :) Pitäisköhän tehdä meillekin tollanen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehdottomasti kannattaa ja teiltä varmasti löytyy paljon kauniita ja värikkäitä lahjapapereita!

   Poista
 2. No aivan ihana. Tulee heti sellainen oikeanlainen fiilis. Vappufiilis. Hih.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikäs ja hauska idea! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana, iloinen ja pirteä kranssi. Makeita nappiherkkuja siellä kurkistelee ;). Odotan innolla teidän prinsessasynttäri-juttuja, ne ovat varmasti taas ihania! Meillä poika toivoo matelija-teemaista synttärijuhlaa, joten prinsessajutut tuntuvat aika kivoilta katseltavilta liskojen ja käärmeiden parissa vietettyjen tuntien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Hanna Mi, napit on kyllä herkkuja ;) Olen kyllä itsekin innoissani tulevista prinsessajuhlista! Rakastan järjestää juhlia, varsinkin lastekutsuja <3

   Poista
 5. Ihan mahtava ja niin värikäs!! <3

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H