Kotitekoinen leikkikioski lapsille

19.57

12.5.2014
Viime kesänä vanhemman lapsen haaveammatiksi tuli kaupantäti, siitä lähtien meillä on leikitty enemmän tai vähämmän kauppaa. Olen jo kauan aikaa haaveillut lapsille leikkimökistä, mutta rivitalon pihaan en ole viitsinyt semmoista hankkia. Kauppaleikkien myötä syntyi idea kioskista, ja puhelinsoitto pikkuveljelleni sai rakennustalkoot käyntiin!

Veljeni rakensi kioskin suunnitelmieni pohjalta.Vanhemman neidin kanssa sitten maalasimme ja ehostimme kioskin lopulliseen kuntoon. Katon ompelin markiisikankaasta. Vanhoista purkeista ja pötteröistä syntyi kioskiin tavaraa myyntiin. Kioskistamme innostui myös mummi, joka sponsoroikin kioskiimme ihania tavaroita kauppaleikkeihin.

Saanko esitellä Veeran ja Lotan putiikki. Auki aurinkoisina päivinä!
Kioskin katto on ommeltu markiisikankaasta ja kiinnitetty nastoilla paikoilleen. Ompelin vielä viirit koristamaan katon reunaa.
Ihanat puiset leikkijätskit sponsoroi mummi neitien kauppaan. Jäätelöt mummi osti Pirkanmaan Lelu ja Koristeesta, tässä linkki! Kassakone ja leikkilimsapullot oli ennestään. Karamellivärillä värjäsimme vettä pullojen sisälle ja näin on "vadelmalimsaa" myytäväksi!
Viikontarjoukset saa helposti kirjoitettua liidulla pieniin liitutauluihin.
Isompi neiti askarteli itse auki/ kiinni-kyltin.
Pitäähän kioskilla olla kylttikin. Kyltti on maalattu liitutaulumaalilla ja sen jälkeen koristeltu liitutussilla.


Lue myös nämä :)

6 kommenttia

 1. Aivan ihastuttava kioski teillä! Tästä mieheni jopa innostui niin, että lähti lautoja katselemaan. Kiitos inspiraatiosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tekeleeni inspiroi joitakin! Olisi mukava nähdä millainen kioski teille syntyi :)

   Poista
 2. Onpa kyllä ihana kioski, tosi hauska idea ja upeasti toteutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minka! Tällä hetkellä kioski on talviteloilla, mutta ensi kesäksi meillä on jo tyttöjen kanssa monta uutta ideaa odottamassa kioskia varten:)

   Poista
  2. Hihii, taas mä löysin itseni täältä ihastelemasta tätä kioskia :) Jään innolla odottamaan millaisia uusia ideoita teillä on kioskia varten! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
  3. Mukava kuulla Minka:) Minäkin käyn aina kurkkimassa mitä ihanuuksia sinä olet leiponut! Kovasti meillä jo neidit odottelee kioskikauden avajaisia:) Naapurinkin lapset kysellyt, koska pääsevät taas leikkimään. Muutenkin ihanaa päästä laittamaan taas kohta terassit kesäkuntoon, sillä viime kesänä isäntä rakensi etupihalle uuden terassin! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H