Puukenkien uusi elämä

18.48

23.6.2014
Sain tehtäväkseni kunnostaa vanhat jo elämää nähneet puukengät. Väritoiveet annettiin, mutta muuten sitten sainkin vapaat kädet antaa kengille hieman lisäaikaa. Kävellähän näillä kengillä ei enää voi, tai voi kokeilla, mutta en mene takaamaan kauanko maali pysyy. Kenkiä voi kuitenkin käyttää koristeena.
Kenkien pohjat olivat melkein irronneet, joten ensimmäisenä liiman ja pienien naulojen avulla kiinnitin pohjat. Irtoava lika pois ja musta spraymaali pintaan. Tämän jälkeen maalasin akryylimaalilla erikokoisia palloja. Kengistä toivottiin iloisen näköisiä ja mielestäni napit ja kukkatarrat antoivatkin kivan loppusilauksen. Spraylakkaa vielä pinnalle, jotta kestää edes pientä ajan patinaa!

Nyt kenkiä voi käyttää vaikka "kukkaruukkuna".

Kengät ennen ehostusta. Kuva ei edes kerro miten karussa kunnossa kengät todellisuudessa oli. Sisälle oli hämähäkkikin kutonut verkkojaan.

Lisäsin kenkiin vielä oman puumerkkini.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H