Valkosuklaa-popcornit

21.34

17.4.2015


Tehtiin neitien kanssa valkosuklaalla kuorrutetteja poppareita! Nämä on tosi hyviä ja sopii tarjottavaksi vaikka vappuna, synttäreillä, lastenkutsuille... Milloin vain! Helppoa, nopeaa ja taatusti herkullista!

Pikku neidit lusikoivat todella hienosti popcornit muffinsivuokiin ja tekemisen lomassa oli kiva napostella ylitse tippuvat herkut omiin suihin :) 


Valkosuklaa-popcornien resepti:
n.30kpl
Popcornia (tein 5 litran kattilan täyteen)
suolaa
2 valkosuklaa levyä
nonparelleja

Valmista popcornit kattilassa. Suolaa halutessasi hieman. Levitä popcornit leivinpaperoidulle uunipellille. Sulata suklaa ja kaada popcornien päälle, kääntele poppareita niin, että suklaa leviää tasaisesti kaikkialle. Sitten vain lapsille nonparelleja purkkiin ja ripottelemaan niitä, niin että hampaisssa narskuu mukavasti :) Lopuksi vielä lusikoidaan popcornit muffinsivuokiin. Syödään heti tai hetken päästä!


Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Voi ei, aivan supersöpöjä! Mun huomio kiinnitty noihin piltti(?)purkkeihin, onko noissa rei'issä jotain muutakin ku tuo pilli? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rosanna:) Pillipurkit on ostettu Tigerista ja pillin ympärillä on semmoinen kumirengas. Oli niin ylisöpöjä purkkeja kyllä, etten voinut vastustaa kiusausta olla ostamatta!

   Poista
  2. Aa ne on ihan ostettuja! Onpa kätevää :D kyllä mieki tuommosia kotiuttaisin!

   Poista
 2. Harkitsin kyllä hetken, että nämähän voisi tehdä itse, mutta hinta sen verran kohdillaan, että tarttui mukaan:) Ja ne on paljon suuremmat, kuin tavallinen pilttipurkki, tai edes se isompi versio, mahtuu hyvin juotavaa!

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H