Nopeat ja helpot säärystimet pikkuneidille

23.30

18.11.2015


Sain testattavakseni Paaposta aivan ihanat KnitPron Cubics puikot ja täytyy kyllä sanoa, että todella hyvät puikot, vaikka aluksi vähän epäilinkin kantikasta muotoa. Miellyttävät käteen ja neulominenkin sujui näppärästi!

Puikoilla syntyi testailun lomassa Lykke villalangasta säärystimet pienemmälle neidille. Helmineule on mielestäni kaunista, niinpä se päätyi näihin lämmittimiin kuvioksi. Ja taas kerran napit antavat viime silauksen näille söpöläisille :)

Itse ainakin tykkään kovasti näistä säärystimistä , oli niin mukava ja nopea tehdä! Jospa sitä tekisi kerrankin jotain itselle? Nämä kun oli niin helppotekoiset.

Materiaalit ja tarvikkeet: PAAPO. 


Säärystimissä on 32 silmukkaa. Ne on tehty joustinneuleella ja helmineuleella. Helmineuleeseen olen lisännyt yhden silmukan jokaisen puikon alkuun, tällöin silmukoita on yhteensä 36. Joustinneuleessa taas kavensin silmukat 32:n.

Tällä silmukka määrällä tuli hyvän kokoiset säärystimet 2 ja puolivuotiaalle.

Säärystimen joustinneleosan käänsin kaksinkerroin antamaan lisää näköä.
Uudet suosikki puikkoni!
Neiti hienona lähdössä kaupungille.

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

  1. Suloiset säärystimet. Minäkin olen miettinyt noiden puikkojen hankkimista, kiva oli kuulla niistä käyttö kokemuksia.

    VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H