Merirosvosynttärit

9.36

3.2.2016


Nyt katsotaan vähän mitä tapahtui, kun meidän vanhempi neiti täytti 6-vuotta ja halusi merirosvojuhlat! Tänään alkaa myös virallisesti Kotopirkkoiluni. On mielettömän hienoa päästä jakamaan parinkymmenen muun bloggaajan kanssa tee se itse- ideoita! Kotopirkot löydät facebookista, instagrammista ja täältä. 

Tämä päivä Kotopirkoissa on omistettu blogini esittelyyn, niinpä tänään poikkeuksellisesti julkaisen vielä pari muutakin päivitystä :)

Merirosvo-kakkuun kuuluu suklaata, lisää suklaata, lakritsaa ja tietysti raitaviirit!
Näissä merirosvojuhlissa oli vain iloisia  rosvoja, eikä pääkalloja näkynyt missään. Synttäreillä askarreltiin ensiksi kaukoputket, etsittiin näkymättömän kartan avulla aarre ja syötiin mahat täyteen laivakokin taikomia herkkuja. Lopuksi ongittiin vielä perinteisesti yllätyspussit. Sukulaissynttäreillä taas keskityttiin enemmän tuohon herkuttelun puoleen :)

Hurmaavat kertakäyttöastiat ja servetit löysin Juhlaputiikki RIBBON&INK:stä. Putiikki, mistä tulevaisuudessakin tulen kyllä tilaamaan kaikkea pientä ja ihanaa järjestämiini juhliin

Tutustu juhlaputiikin sivuihin tästä

Korulippaani sisällöstä löytyi yllättävän paljon kimaltavia koruja somisteeksi!
Itse sidottu kukkakimppu somisti myös ruokapöytää.
Ongintaa varten ompelin pussukat, mitkä suljin suloisilla tarroilla. Tarrat Juhlaputiikki RIBBON&INK.
Tarkennan vielä tuota näkymätöntä karttaa. Kartta ei  itsessään siis ollut näkymätön, vaan kartan reitti näkyi vasta UV-valolla.

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Todella kiva lähestymistapa merirosvo-teemaan! Ei kaiken tarvitse ollakaan niitä pääkalloja ja muista 'kauhistuksia' :). Kauniit koristeet ja herkut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) Näistä tuli kyllä iloiset ja suloiset meriroavojuhlat ilman 'kauhistuksia'. Vain minä merirosvoasussani taisin olla kauhein 😂

   Poista
 2. Ihania ideoita tyttömäisiin merirosvojuhliin. =)) Minä tein meidän poitsulle kerran merirosvosynttärit (http://kakkumonsterinkakut.blogspot.fi/2014/07/merirosvosynttarit.html). Teemasynttärit on megahauskoja. =)
  kaikki tarjottavat näyttävät sinulla kyllä herkullisilta =P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kakkumonsteri :) Lasten synttärijuhlien järjestäminen on kyllä super mukavaa ja rakastan teemajuhlia :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H