Hauskat herkkupussit virpojille

15.35

17.3.2016


Virpomisloru opeltu ulkoa, vitsat valmiina ja trulliasut päivitetty sopiviksi! Suurin piirtein siinä ne kaikki virpomispäivää varten olevat asiat taitaa sitten ollakin. Niin, mutta pitäähän sitä muistaa toisiakin pieniä virpojia...

Tuumasta siis toimeen: syntyi idea tehdä hauskat pupupussukat virpojille. Innoistuin tekemään myös paperipusseista narsissille "suojaruukun", sekä samalla mallilla myös pienen kopan pääsiäisherkuille.

Nyt sitten vain odottelemaan virpomispäivää! Meillä täällä pohjanmaalla virvotaan vasta reilu viikon päästä lauantaina. Onneksi siis herkut on laitettu tiiviisti pussukoihin, ettei vain niitä kukaan pääse näpistämään :)

Materiaalit pussukoihin Creativ Company.

Suloisiin kartonkietiketteihin on kiva kirjoittaa pieniä tervehdyksiä!
Isompi neiti oli tässä jo jokin aika sitten pupu-teemaisilla kaverisynttäreillä ja tuli sieltä kotiin pienen pussukan kanssa, jolla oli pupunkorvat Niinpä  kun lähdin miettimään millaiset herkkumuistamiset meiltä tänä vuonna trullit saavat, tuli tämä kysein pupunkorva-pussukka mieleeni ja tein oman versioni siitä.

Pussukat tein leikkaamalla ensin paperipusseihin pupunkorvat. Liimasin pupulle irtosilmät, nenän huovasta ja viikset langasta. Saipa pupu vielä hännäntupsunkin ja hauskan puhekupla-tarran toivottamaan iloista pääsiäistä! Pussukat suljin kaksipuoleisella teipillä.

Suojaruukku ja herkkupussukka syntyivät helposti. Käärin vain paperipussin suuaukkoa kolmeen kertaan. Tämän jälkeen letitin paperiniinistä letit, mitkä liimasin nappien kera pussukoihin kahvoiksi. 

Vanupalloista syntyi hauskat hännäntupsut pupuille.
                                           - Yhteistyössä: Creativ Company ja Kotopirkot -

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Nää on tosi söpöt pussukat virpojille. Me odoteltiin eilen virpojia, mutta hiljaista oli. Kerrankin olisi ollut herkkuja jemmattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi harmi, kun oli hilaista. Täälläpäin virvotaan vasta nyt lauantaina. Ei meilläkään täällä "kaupungissa" käy juurikaan virpojia, mutta kun mennään mummilaan "maalle", niin siellä käy vilske ja vilinä.

   Poista
 2. Suloisia pusseja! Minä olen ompelemalla tehnyt kanssa näitä pupupusseja viime vuonna, mutta nämä on kyllä vieläkin suloisemmat. Meillä ei hamiksi käynyt virpojia. Ei kyllä ole täällä asuessa kuin kerran käyneet serkun lapset ihan asioikseen :D. Silti niitä karkkeja täytyy aina varata ja tuleehan ne valitettavasti syötyä sitten itse illan mittaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) Kuulostaa hyvälle ommellut pupupussit ja varmasti ollut todella suloisia!

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H