Varaslähtö vapun herkutteluun

15.44

27.4.2016


Koska pihalla sataa vähän väliä lunta tai vettä, niin otettiin tänään lasten kanssa piristykseksi varaslähtö vappuun ja tehtiin jo vaahtokarkki-herkkuja valmiiksi. Pitihän näitä tekemisen lomassa tietenkin myös maistella, niinpä varmuuden vuoksi pakattiin loput namit sellofaaniin. Säilyvät toivon mukaan siten paremmin vappuun asti :)

Lisää vinkkejä näiden herkkujen tekoon löydät hurmaavasta Kaakao kermavaahdolla - blogista. Sieltä itse löysin tämän herkullisen idean.

 Nämä vaahtokarkkikepit oli todella helppo valmistaa ja näitä tullaan tekemään myös prinsessasynttäreille, se oli hänen "ylhäisyytensä" toive :)

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Kiva kun innostuit kokeilemaan näitä. Ovat kyllä ihan super herkullisia ja ihanan helppoja valmistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minka super kivasta ideasta :) Näitä tehdään kyllä toistekin!

   Poista
 2. Kivan idean annoit taas korvan taakse laitettavaksi ! Meillä onkin pian nuorimmaisen synttärit ,sopisi hyvin vaan miten saisin säilymään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Itse pakkasin nämä sellofaanipusseihin, niin hyvin säilyivät ja näyttivät kivoilta! Ihmeesti pysyi myös näpit irti näistä, kun oli pakattu juhlaa varten.

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H