Testissä Paverpol kovetusaine

15.34

30.6.2016Siskonpaneelisoppaa-blogin Tiina järjesti askarteluillan, mikä toteutettiin yhteistyössä Sinellin kanssa. Paikan päällä luovuuden irti päästämässä olivat myös blogit: Kotohippusia, Saltunraitti ja Kanivinossa. Askarteluillassa pääsimme kokeilemaan ainakin minulle aivan uutta Paverpol kovetusainetta. Illan aikana kovettiin niin lasten housuja, sukkia, pitsiliinoja ja kokeilipa joku upottaa Paverpoliin käpyjäkin! Itse sieppasin mukaani ompelemani kankaisen pussukan ja sen seuraksi vielä paperisen pussukan ja päätin kovettaa ne kukkaruukuiksi.

Kangaspussukan pitsinauha jäi kauniisti näkyviin ja kankaan rutut kovettuivat hauskasti näkyviin.
Paverpolin käyttö oli  hyvin helppoa. Ensin sekoitimme Paverpol koveteusaineen joukkoon Paverplastia, jotta saimme tavaroista säänkestäviä ja puutarhaan sopivia. Tämän jälkeen vain dippailimme ja maalailimme Paverpol-seoksella tavaroita. Nopeaa, helppoa ja hauskaa! Lopputuloksena syntyi säänkestävät ja hauskat ruukut puutarhaani! 

Siskonpaneelisoppaa-blogista kannattaa käydä kurkkaamassa yksityiskohtaisempia ohjeita tämän ihmeaineen käytöstä. Kiitos vielä kerran Tiinalle mukavasta askarteluillasta :)


Lue myös nämä :)

10 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H