Tunikatehdas käynnissä jälleen

20.54

22.2.2016


Näissä tunikan kuvauksissa pikkuneitiä ei paljoa tarvinnut ohjailla! Itselläni ideana oli kuvata turistia lomamatkalla. Tulihan niistäkin hauskoja kuvia, (ne ovat tuolla lopussa) mutta ehdottomasti parhaimmat kuvat tulivat, kun neiti itse näytti kuinka kuvissa poseerataan.

Tunikan kangas itsessään oli jo niin herkullinen, että päädyin tekemään hyvin yksinkertaisen mallin, leveällä helmalla neidin toiveesta. Tunikan alle ompelin mustan t-paidan ja legginsit. Kyllä meidän nyt kelpaa leikkiä turisteja lähirannalla. Tulee muuten todella halpa etelänmatka, kun teippaa puhelinluettelon sivuista kartan ja suurien aurinkolasien sekä hatun kera lähtee nauttimaan auringosta lähirannalle! Mikä parasta asiointi jäätelökioskilla sujuu suomeksi ja yöksi pääsee aina nukkumaan omaan sänkyyn :)

Musta trikookangas KANGASKULMA MY-H.
Rubus luomujersey PaaPii Design.


Lue myös nämä :)

6 kommenttia

 1. Niin suloinen neiti ja ihanat poseeraukset! Tunika on herkku ♥

  VastaaPoista
 2. Kivatunika ja kiva väri. Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten taidokas poseeraja <3! Ihana on tunikakin :). Ja edellisten postausten hieno kepparitalli, leikkimökin varusteet (voi kun meilläkin vielä leikittäisiin noita leikkejä, tekee ihan haikeaa :D) sekä virkatut korit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi <3 Mukava kun olet jaksanut seikkailla blogissani :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015




Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H