Hapsutunika

15.08

11.8.2016

Vielä on kesää jäljellä! Vaikka ulkona onkin jo todella syksyinen sää, on elokuu kesä vuodenaikaa. Tuo koulujen alkukin laittaa väkisellä mielen syksyyn, mutta minäpä en silti luovuta, sillä vielä eletään kesää!

Näitä kuvia ottaessa oli todella lämmin päivä ja syksyn sateet olivat vain haaleita muistoja. Nyt tämä pieni intiaani on aloittanut innokkaana koulutiensä ja näihin kesäisiin kuviin on mukava syksyn pimenevinä iltoina palata muistelemaan aurinkoa ja lämpöä.

Musta trikookangas KANGASKULMA MY-H.
Ketunleipäkarkelot luomujersey PaaPii Design.


Inspiraatio tähän paitaan lähti Metsolan hapsutunikasta, minkä mummi osti viime syksynä neidille. Tunika on ollut yksi suosikki paita ja sitä onkin käytetty todella paljon, silti se on edelleen pysynyt hyvänä. Kesän helteisinä päivinä (joita mielestäni ei ole ollut tarpeeksi) pitkähihainen paita on kuitenkin liikaa, joten keksin surauttaa neidille hiattoman hapsutunikan. Tunikan seuraksi ompelin vielä pirteät legginsit. Tätä asukononaisuutta onkin kesän lämpöisinä päivinä sen verran tehokkaasti käytetty, että legginssejä on polven kohdalta jouduttu pariin kertaan parsimaan :)


Lue myös nämä :)

2 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H