Neulojan joulupallot

10.00

1.12.2016


Joulukuun ensimmäinen päivä: nyt alkaa virallisesti joulun odotus ja valmistelu! Itselläni tulee pitkin vuotta tehtyä jouluisiakin askarteluja, mutta kyllä se homma näin lähestyvän juhlan alla toden teolla "riistäytyy" käsistä :)


Neulojan joulupallot on helppo valmistaa!

Tarvitset vain joulupalloja, pätkän villalankaa, grillitikkuja ja puuhelmiä.
Kierrä joulupallon ympärille lankaa, kunnes pallon pinta on piilossa. Jos lankaa on vaikea kieputtaa liukkaan pallon ympärille, laita palloon ensi pariin kohtaan kaksipuolista teippiä. Näin langan kieputus on huomattavasti helpompaa. Liimaa langanpää lopuksi kiinni, ettei se pääse karkaamaan. Katkaise grillitikut sopivan mittaiseksi ja liimaa toiseen päähän puiset helmet. Työnnä "neulepuikot" ristikkäin langan sekaan. Nyt suloinen joulukoriste on valmis!

P.S. Näillä voi koristella myös käsitöitä harrastavan joululahjapaketin!


Lue myös nämä :)

2 kommenttia

  1. Kivoja! :) ook kans keren tehny vaststaan ballon, muts pienestä styroxpallosta ja neulepuikkoina taisi olla suuret hammastikut.. onkohan se pallo vielä kuusenkoristeissa tallessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näitä oli kyllä kiva tehdä! Vanhojen kuusen pallojen päälle tuli niin näppärästi, eikä tarvinnut miettiä tuota kiinnitys systeemiä erikseen. Kimaltelevat pallot myös nätisti näkyvät langan seasta.

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H