Lumiset pikkumökit maitopurkeista

11.47

13.1.2017


Uuden vuoden vaihtumisen jälkeen vaihtui myös Kultasepänliikkeen Kello ja Kulta Hipun vitriini ja ikkunasomisteet entistä talvisemmaksi. Somistuksen pohjana hyödynsin jo aikasemmin tekemiäni lumisia origamikuusia ja muutenkin lumista tunnelmaa, lisäämällä joukkoon vielä enemmän lunta ja jäätä! Jouluisiin somistuksiin pääset kurkistamaan TÄÄLTÄ.


Lumiset mökit ovat syntyneet maito - ja kermapurkeista, kevyttasoitteesta ja kuumaliimasta. Ripauksen kimalletta nämä pikkutalot saivat myös pintaansa, sillä eihän korujen keskellä voi olla ikinä liikaa kimallusta! Ohje näihin pikkuruisiin taloihin löytyy Taika - lehdestä nro 8/2014. Mökkiä voi myöhemmin käyttää myös LED - tuikun kera, kurkista kuvat mökeistä valojen kera TÄÄLTÄ.

Ja parhaiten somistuksia ja askartelujani pääsee näkemään tietytysti paikan päällä, sillä tässä on vain pieni pintaraapaisu kuvina :)

Hurmaavia pikkuruisia suksia löysin Emma's & Mama's putiikin joulualesta!

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Vau, saapas maitopurkeistakin nättejä ja upean näköisiä somistuksia olet tehnyt!:)
  <3:llä Elina

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kiva idea. Kerrankin todella tyylikäs maitopurkkiaskartelu. Tätä pitää vielä testata jossain käänteessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitopurkeista on kyllä moneksi ja mukava kuulla, että menee testaukseen :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H