Somat koristekuuset kattaukseen nahkapaperista

22.35

21.12.2018

                                                                                                                              Kaupallinen yhteistyö: Sinelli

Nahkapaperista syntyi ompelukoneen avulla kauniit kuuset jouluiseen kattaukseen koristeeksi.Vuoden paras juhla: Joulu on pian täällä! Ihana päästä perheen kanssa viettämään kiireisen syksyn jälkeen aikaa syömällä hyvin ja katsomalla elokuvia, lukien kirjoja ja syöden vielä vähän lisää! Välillä ajattelin ulkonakin käydä lenkkeilemässä ja jos lunta piisaa, haastan lapset lumisotaan, mutta joulupäivät menee kyllä suurimmaksi osaksi vain nauttiessa kun minnekään ei ole kiire!

Ompelin meidän joulupöytään koristeeksi tälläiset kuuset nahkapaperista. Lenkin väliin on näppärä sujauttaa ruokailuvälineet tai servetti paikoilleen.

Kuuset tein leikkaamalla nahkapaperia aina kaksi samankokoista kuusta. Ensin ompelin lenkin paikoilleen, jonka jälkeen ompelin kuuset päällekkäin, jotta siitä tuli tukevampi.


Kuusia tein kultaisesta ja hopeisesta nahkapaperista.
Enää muutama paketti paketoimatta ja vielä pipareita lupasin lasten kanssa leipoa, mutta muuten alkaakin sitten olla jouluvalmistelut tältä vuodelta valmiina! Tänne blogin puolelle ei työkiireiden takia muita joulupäivityksiä tänä vuonna valitettavasti tullut, mutta Ideatasku - blogin instagrammin ja facebookin puolella voi kuvien muodossa hieman enemmän seurata jouluvalmistelujamme. Jospa sitä ensi vuonna liikenisi hieman enemmän aikaa omillekin harrastuksille :)

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H