18.luukku: Suklaapeltiä mariannerouheella

9.00

18.12.2014

Nämä herkkupalat lähti ystäväperheelle tuliaiseksi.
Tämän suklaapellin tekee jouluksi nopeasti ja on varmasti hyvää! Herkun tekeminen on myös todella helppoa ja ennen kaikkea tämä on riittoisaa. Suklaapellin tekeminen onnistuu hyvin lastenkin kanssa. Ainekset vain sekasin ja uuni tekee lopun työn!

Tästä piirakasta riittää tarjottavaa isommallekin sakille, nimittäin tätä tulee kokonainen paistopellillinen! Siitä nimi suklaapelti :)

Pohjan ohjeen löydät kinderpiirakka ohjeestani, TÄSTÄ voit klikata suoraan pohjan ohjeeseen. Kuorrutteen tein tällä kertaa alkuperäisen ohjeen mukaan, minkä olen saanut äitini työkaverilta. Strösselin tilalle laitoin tällä kertaa mariannerouhetta.

Kuorrute:
200g tomusokeria
2rkl leivonta kaakaota
2 tl vaniljasokeria
6rkl vettä
3rkl sulaa voita

Pinnalle:
1 pussi mariannerouhetta

Sekoita ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Ripottele mariannerouhe lopuksi. Anna jähmettyä hetki ja leikkaa sitten annospaloiksi!


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015




Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H