18.luukku: Suklaapeltiä mariannerouheella
9.00
18.12.2014
Nämä herkkupalat lähti ystäväperheelle tuliaiseksi. |
Tästä piirakasta riittää tarjottavaa isommallekin sakille, nimittäin tätä tulee kokonainen paistopellillinen! Siitä nimi suklaapelti :) |
Pohjan ohjeen löydät kinderpiirakka ohjeestani, TÄSTÄ voit klikata suoraan pohjan ohjeeseen. Kuorrutteen tein tällä kertaa alkuperäisen ohjeen mukaan, minkä olen saanut äitini työkaverilta. Strösselin tilalle laitoin tällä kertaa mariannerouhetta.
Kuorrute:
200g tomusokeria
2rkl leivonta kaakaota
2 tl vaniljasokeria
6rkl vettä
3rkl sulaa voita
Pinnalle:
1 pussi mariannerouhetta
Sekoita ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle. Ripottele mariannerouhe lopuksi. Anna jähmettyä hetki ja leikkaa sitten annospaloiksi!
0 kommenttia