19.luukku: Origami joulukuusi

9.00

19.12.2014

Joulupuu on rakennettu.
Tämä suloinen luminen kuusi on tehty monistuspaperita taittelemalla. Ripaus tekolunta ja kimalletta spray-liimalla kiinnitettynä sai kuusen näyttämään lumiselta. Latvaan tein vielä paperisen tähden kruunaamaan kokonaisuuden.


Monistuspapereita tähän kuuseen meni 10 kappaletta. Halusin kuusesta "tuuhean",  joten jouduin muuttamaan alkuperäistä origamitaitteluohjetta mieleisekseni. Alkuperäisessä origamitaitteluohjeessa oli käytetty yksi paperi ja näin saatu 16 sivuinen kuusi. Tässä linkki, jos haluaa kokeilla taitella origamikuusia. Sillä ei siis tule samannäköistä, kuin minun tekemästäni kuusesta, mutta siitä saa osviittaa kuinka lähteä taittelemaan kuuseen sivuja. Taitelutani kymmenen kuusi "viuhkaa" liimasin ne kuumaliiman avulla yhteen.

Loppupeleissä en noudattanut (taaskaan) ohjetta niin kuin piti, vaan tein oman sovellukseni.. Itse ainakin tykkään kovasti ja keittiömme jouluinen asetelma sai lisää koristuksia.

Suloinen tonttutyttö kelkkoineen tarttui mukaan Sisustus KOKONista. Liike missä taatusti tulee jouluinen tunnelma!   Linkki TÄSSÄ.
Kaunis metalli pitsipäällysteinen lasipurkki löytyi PAAPOSTA. Purkkia voi käyttää myös tuikkupurkkina, kunhan ottaa kannen pois!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H