Kukka-asetelma siemenpusseista

21.19

11.5.2016


Ulkona on ollut niin ihanan aurinkoista ja lämmintä, ettei meinaa malttaa tulla sisälle kuin nukkumaan. Vihdoin kuitenkin pitkästä aikaa pääsin tähän koneelle latailemaan kuvia mitä kaikkea on tullutkaan tehtyä. Askartelu ei sentään ole jäänyt yhtään sen vähemmälle, kuin ennenkään, vaikka ne enemmän tällä hetkellä painottuvatkin tuonne puutarhan puolelle.

Inspiraation tähän hauskaan kukka-asetelmaan sain Kaikki Paketissa - blogista. Kannattaa käydä kurkkaamassa miten hurmaavan kranssin ideanikkarit olivat tehneet!  Itse toteutin vähän erilaisen asetelman siemenpusseista. Nämä kukka-asetelmat lähti äitienpäivänä lahjaksi isoäideille, mutta tälläisen asetelman voisi hyvin antaa lahjaksi vaikka tupaantuliaisiin tai muuten vain tervetuliaisena!


Kukka-asetelman kokoaminen on hyvin helppoa! Ruukun pohjalle laitoin oasis-kukkasienen ja peitin sen sammaleella. Sitten teippasin siemenpussit grillitikkuihin, joihin liimasin vielä koristeeksi vihreästä kartongista leikattuja lehtiä. Lopuksi vain työnsin siemenpussi-kukkaset ruukkuun ja lahja oli valmis!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Lue myös nämä :)

6 kommenttia

  1. Ihana idea, tykkään tästä sinun versiostasi paljon enemmän ja tämä lähtee testiin varmasti!

    VastaaPoista
  2. Ihana oli se poikien kranssikin, mutta kyllä on mahtava idea tämäkin!

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä kans niin magee, että ensi vuonna taidetaan tehdä tällainen :) Kiva, että siemenpusseista on moneksi :D / Jani

    VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H