Persoonallinen onnittelukortti

21.20

 6.9.2016

Nykyään häämuistamiset toivotaan monesti rahana, mikä onkin fiksua ja meille vieraille näppärää, kun ei tarvitse miettiä onko lahja varmasti saajan  mieleen. Tämän lisäksi on kuitenkin mukava antaa jotain muutakin muistoa hääparille. Näissä rahalahjoissa se muistaminen yleensä sitten onkin se kortti: päätin siis askarrella parille persoonallisen onnittelukortin! Kortista jää pysyvä muisto, mutta ei  kuitenkaan mitään suurta. Näitä onnittelukortteja voi  myöhemmin halutessa käyttää myös sisustustauluna!

Art Crayon vahaliidut ja akryylimaali Askartelija.fi. 


Korttipohjana käytin konepahvia, minkä maalasin ensin akryylivärillä mustaksi. Tämän jälkeen hahmottelin tulevan tekstin lyijykynällä ja sitten vahvistin tekstin Art Crayon vahaliiduilla. Vahaliidun koostumus oli ihanan täyteläinen ja se peitti helposti jo yhdellä vedolla. Saadakseni kirjainten reunat mahdollisimman tarkaksi, "teroitin" aina välillä liitua pyöräyttämällä sitä talouspaperiin. Liidun jälki oli jo itsessään kaunis, mutta halusin tekstin kuluneen näköiseksi. Kulutettua ulkonäköä sai helposti tehtyä, sillä Art Crayon vahaliidut on vesiliukoisia  ja hyödynsin tätä ominaisuutta kulutukseen. Siveltimen ja veden avulla kävin jokaisen kirjaimen erikseen läpi ja se antoi kauniin viimeistellyn ja "kuluneen" pinnan kirjaimille. Lopuksi laitoin vielä pienet sirkkarenkaat ripustuslenkkiä varten.

Taulun taakse kirjoitin onnitteluviestin. Kyseisen taulun takana lukeekin suosikki onnittelurunoni, minkä olen jostain ajat sitten oppinut (myös ainut runo minkä muistan ulkoa).

"Pienen pieni katse,
pienen pieni hymy,
pienen pieni suukko,
ne kaikki kuuluvat 
Suureen Rakkauteen!"
Lue myös nämä :)

4 kommenttia

  1. Ihana kortti ja toi onnitteluruno on niin <3 Taidan joskus sitä itsekin käyttää. Letkeää syysviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani :) Tuo runo on kyllä ihana <3 Letkeää syysviikkoa sinnekin!

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H