Käsityömessut Seinäjoki Areenassa - nyt tulevana viikonloppuna!

20.49

26.9.2016


Tänä viikonloppuna se taas koittaa: Käsityömessut Seinäjoki Areenassa 30.9. - 2.10.2016.

Tänä vuonna messujen teemana on "kierrätä ommellen". Messuilla kannattaa käydä tutustumassa esimerkiksi Kenkiksen jalkineisiin, mitkä valmistetaan pääosin kierrätysmateriaaleista, Napikkaan kotimaisiin lasten asuihin, sekä Sirpa Joutsen uniikkeihin taidekäsitöihin ja Ventti Desing kierrätysnahkakoruihin. Varmasti mukava ja antoisa viikonloppu tulossa! Tarkemmin messuihin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

"Kierrätä ommellen"- teema sopii mainiosti myös aikaisemmin tekemääni kameralaukkuun. Laukku on nimittäin tehty ommellen Green Craft - materiaalista. Tekstiiliraaka-aineet tähän kierrätyshuopaan kerätään teollisuudelta ja kuluttajilta, jonka jälkeen ne työstetään mekaanisesti uudelleen. Kameralaukku on nähtävillä myös käsityömessuilla. Sekä ohjeen tähän laukkuun löydät Taika-lehden numerosta 6/2016.


Itse olen messujen ajan töissä Paapo:n osastolla ( H4 ). Tule ihmeessä rohkeasti tervehtimään :) Myös lavalle pääsen pari kertaa kipuamaan kameralaukkuni kanssa, josta jo muutama kuva tässä on maistiaisena.Ideataskun Facebookin puolella kannattaa nyt käydä osallistumassa messulippujen ja kassien arvontaan!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H