Timanttinen herkkupuoti

11.20

20.3.2017


Minulla on ollut ilo ja kunnia somistaa jo useampaankin otteeseen Alajärvellä Paavolantorilla sijaitsevan kultasepänliikkeen Kello ja Kulta Hipun näyteikkunoita. Edellisiä lumella kuorutettuja somistuksia pääset kurkistamaan täältä, täältä ja täältä. Tällä kertaa viimeisetkin lumet "sulivat" ja liikeen somistus muuttui suorastaan herkulliseksi!


Ennen ystävänpäivää somistuksissa siirryttiin jo romanttisempaan ja kimaltelevampaan suuntaan, mutta nyt vasta timanttisia herkkuja ja kimalletta vitriinit ja hyllyt onkin pullollaan! Somistuksen teemaksi valitsin "Herkkupuodin". Idea näihin kalorittomiin ja timanttisiin herkkuihin lähti rakentumaan jo edellisestä somistuksesta, mikä syntyi ystävänpäivä teeman ympärille. Suklaarasia, joka kätkee sisälleen timanttisormuksia sai rinnalleen herkkurasioita ja tötteröitä pullollaan timantteja ja kauniita koruja.

Timanttiset askartelumateriaalit ja somistus rekvisiitat Sinellistä.

Krokotiiliklipsien avulla saa sormukset näyttävästi esille. Kahden klipsin metallilankaa lyhensin leikkaaamalla pihdeillä, jotta sain sormukset eri korkeudelle.
Pyöreät lahjarasiat koristelin kultaisella kohopulverilla ja satiininauhasta tehdyillä ruseteilla.
Mustasta silkkipaperista ja kimalleliimasta askartelin paperipäällysteisiä karkkeja, joita ripottelin ympäri liikeen vitriinejä ja ikkunoita, koristekristallien kera.
Marraskuusta lähtien liikkeessä seikkailut sininen pikkuauto löysi rinnalleen Sen Oikean.

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H