Lohikäärme Puffin ja Sinisiipilinnun teatterinaamiot

21.01

16.11.2017


Menovinkki lauantaille!

Nyt kannattaa suunnata kauempaakin kohti Seinäjokea, sillä Seinäjoen Naislaulajat esittävät Laulun Taikamaa - musiikkinäytelmän Seinäjoen Nuorisokeskuksessa. Esitys on vain tämän viikon lauantaina 18.11 klo 15! Itse en valitettavasti Tampereen messuhulinoiden takia esitystä pääse näkemään, mutta jo harjoitukset nähtyäni voin kyllä esitystä lämpimästi kaikille suositella!

Nämä kuvien naamiot, sekä Puff Lohikäärmeen asu on minun käsialaani ja ne kaikki on nähtävillä näytelmässä. Kiitos Seinäjoen Naislaulajille, kun sain olla mukana omalla panoksellani toteuttamassa teidän huikeaa näytelmää!


Naamiot rakensin ilmassa kuivuvasta Fimo massasta valmiiden pahvinaamioiden päälle. Linnun nokan tein ensin vanhasta muropaketin pahvista, minkä liimasin naaamioon kiinni ja päällystin myös askartelumassalla. Massan kuivuttua maalasin ne metallinhohtoisilla akryylimaaleilla. Lohikäärmeen naamioon lisäsin kaksikomponenttiliiman avulla pieniä akryylitimantteja sinne tänne. Linnun naamio sai koristeeksi "timanttien" lisäksi vielä höyheniä, mitkä kiinnitin kuumaliimalla.

Naamioiden askartelumateriaalit Sinellistä


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H