Helppoja ja herkullisia joulumuistamisia

10.48

19.12.2017
Jouluun on enää 5 yötä! Kokosin tähän yhteen päivitykseen muutaman suositun jouluaiheisen herkkupäivityksen. Näiden herkkujen teko on nopeaa ja helppoa, eikä nämä taatusti jää lahjanasaajalle nurkkiin pyörimään ;)


Tästä kun KLIKKAAT, niin löytyy hauskat vaahtokarkkilumiukot, joiden hattu syntyy paksuista lakristipatukoista. Taatusi hyvä lahjaidea niin lasten, kuin aikuisten mieleen!Tämä syötävä kranssi on tehty piparminttukepeistä viime vuonna äidilleni. Mistä tulikin mieleeni, että en ole vielä tänä vuonna ehtinyt niitä äidille ostamaankaan... Kepit toisiinsa kiinnitin teipillä. Nopeaa, näyttävää ja taatusti herkullista!


Tämä joulukaakao on ollut jo pitkän aikaa yksi joulun kestosuosikki ja tätä meillä tehdään joka joulu! Lahjaksikin sitä tulee aina purkki jos toinen täytettyä. Takuuvarma suklaanystävän lahjaidea!
 

Piparmintu suklaa syntyy pikaisesti ja katoaa suihin sitäkin nopeammin!

Herkullista joulun odotusta!


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H