Villa Karamelli - tuttavallisemmin kutsuttuna leikkimökki

19.15

2.9.2018


Koko kesän pitänyt tulla tänne tekemään päivityksiä askarteluista mitä lasten kanssa ja itse on tullut kesän aikana tehtyä, mutta kun aina on löytynyt joku tekosyy miksen istu tähän koneelle. On niin ihanan lämmin! Lapset nyt lähdetään uimaan! Jäätelölle! Mennään mökille! Sitten alkoikin taas työt ja koska kesäsäät vain jatkuivat, niin illat on kulunut sitten kaikkeen edelleen kesäiseen puuhaan. Mutta nyt eletään jo syyskuuta, joten jospa sitä täällä blogin puolellakin alkaisi olla hieman enemmän taas eloa...


Meidän pienempi neiti täytti toukokuussa 5 - vuotta ja lahjatoiveena oli oma leikkimökki. Isosisko toi myös oman lisätoiveensa, sillä hän halusi mökkiin parven, missä voi sitten lueskella kirjoja ja olla kesällä yötä.

Siispä sukulaisten kysellessä synttärilahjatoiveita oli vastaus neidin suusta aina leikkimökki ja näin sitten saimmekin kasaan mukavan summan leikkimökkiä varten, minkä sitten itse täydensimme, jotta saadaan leikkimökki valmiiksi.

Leikkimökki kasattiin valmiista elementeistä, mutta maalaukset ja sisutukset saimme tietenkin toteuttaa oman mielemme mukaan. Mökin väriksi tuli sama, kuin talomme väri ja sisutukseen onkin sitten käytetty niin vanhoja, kuin uusia askarteluja. Sekä niin varastosta jo valmiina, kuin kirpparilta löytyneitä aarteita. Ja täyty sanoa, että pieniltä välttämättömiltä hurahdus ostoksilta pikkumökkiin ei tänä vuonna kesälomareissuilla tietenkään ole voinut välttyä ;)

Siispä tervetuloa kurkistamaan neitien Villa Karamelliin, tuttavallisemmin kutsuttuna leikkimökkiin!

Jo vuosia sitten tekemäni kranssi löysi vihdoin paikkansa leikkimökin ovesta.
Somia pikkuportaita pitkin pääsee kapuamaan parvelle.
Herkkula: täällä syntyvät leikkimökin herkulliset leikkiruuat!
Maton leikkimökkiin virkkasin kuteen lopuista.
Riblon kude on todella riittoisaa. Mökille äitini teki niistä ison virkatun maton ja antoi loput kuteet minulle. Loppu kuteista sainkin vielä tehtyä sopivan kokoisen maton leikkimökkiin.
Vanhasta laudanpätkästä syntyi tilkalla maalia ja hyllynpidikkeillä soma pikkuhylly mökkiin. Peili on ale löytöjä.
Kangastilkuista syntyi viirinauha parven kaiteeseen koristeeksi.
Tilkuista ompelin vanhan petauspatjan päälle suojan. Täällä kelpaa lueskella kirjoja ja ottaa vaikka pienet päiväunetkin.

Lue myös nämä :)

2 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H