Meillä vietetään pian Panda - synttäreitä!

11.58

6.5.2018


Vajaa kahden viikon päästä meidän pienempi neiti täyttää jo 5-vuotta! Hurjaa miten vuodet vierii niin nopeasti, ettei mukana pysy! Vaikka lasten nopea kasvaminen onkin hieman haikeaa, on hauskaa taas päästä yhdessä lasten kanssa järjestämään synttärijuhlia!


Ei varmaan tarvitse sanoa, mikä meillä on tällä kertaa juhlien teemana. Pienempi neiti on ihan hörähtänyt pandoihin. Tämä tapahtui jo ennen panda parin saapumista Ähtärin eläinpuistoon, mutta eipä käynti Pandatalossa yhtään tätä ihastusta hillinnyt. Päin vastoin! Ja täytyy kyllä itsekin sanoa, että hyvin hellyttäviä pandat olivat! Ne näyttivät ihan suurilta pehmoleluilta, mitkä osasivat syödä, liikkua ja nukkua!


Panda - kutsukortit askartelin hyvin yksinkertaisesti. Valmiiseen valkoiseen korttipohjaan leikkasin mustasta kartongista nenän, silmät ja korvat. Sitten ne vain liimattiin paikoilleen. Ja näin oli hauskat ja tyylikkäät kutsukortti nopeasti valmiina! Jopa isäntä tuumasi näistä korteista, että nyt tuli komeat!

Ja täytyy vielä sanoa, että tänä vuonna väriteema hivelee erityisen paljon myös äidin silmää ;)

Perheemme tapoihin kuuluu käydä joka kevät Ähtärin Eläinpuistossa retkellä. Tänäkin vuonna siellä käytiin ja saatiin nähdä myös suloiset Lumi ja Pyry!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H