Muovailtavaa betonia

19.50

17.4.2019


Vieläkö muistat blogissa vilahtaneet pipopäiset ystävykset; Lurun, Lärän ja Lörön? Nämä sympaattiset munapäät ovat nyt kuorituneet!

Täältä pääset kurkistamaan vanhan postauksen näistä pipopäistä, kun he eivät vielä olleet kuoriutuneet.


Nämä kaverukset on tehty muovailtavasta betonista. Luit oikein! Olen todellakin muotoillut nämä linnut betonimassasta, mitä käsitellään kuin mitä tahansa valmista muovailumassaa. Muovailtava betoni tulee jauheena sangossa ja se sekoitetaan veteen, jonka jälkeen se on noin tunnin verran ajan muovailtavissa mihin muotoon sen haluaa. Valmiit tuotokset kuivuu huoneilmassa ja halutessa ne voi myös maalata. Itse tykkäsin kuitenkin betonin pinnasta näin.

Nokkana linnuilla toimii haaraniitit, silminä mustat helmet, mihin maalasin hieman eloa valkoisella maalitipalla. Koivet tipuset saivat rautalangasta, mitkä saavat värinsä mustasta maalista.


Aurinko paistaa jo mukavan lämpöisesti pihalla, mutta vielä on hyvä muistaa laittaa pipo päähän! Niinpä nämä kaverukset saivat päähänsä jo aikaisemmin neulomani pipot ja nyt pääsiäisen ajan saavat olla koristeena olohuoneessamme.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H