Värjättyjä betonikulhoja

10.28

15.3.2019

                                                                                                 Kaupallinen yhteistyö: Sinelli.

Olen ihan hurahtanut betoniaskarteluihin! Se on niin nopeaa sekä helppoa ja lopputulos on näyttävää. Tällä kertaa kokeilin valaa askartelubetonia valmiisiin betonimuotteihin ja hieman jopa värjäilin betonia. 


Jo jonkin aikaa olen halunnut kokeilla miten betonia voisi värjätä ja kun näin Sinellin sivuilla värjättyjä betoniaskarteluja, niin tottakai halusin päästä itsekin kokeilemaan sitä! Värjäys oli oikein helppoa ja lopputuloskin miellytti silmää. Kaikkein parhaimmain värjäsi musta väri, mikä ei nyt yllättävää ollut, sillä tummat värit yleensäkin näkyvät paremmin kuin vaaleat. Kokeilin värjäystä kahdella eri värillä; mustalla ja vaaleanpunaisella. Vaaleanpunainen väri tuo betoniin kauniin säväyksen, mutta kyllä silti omaan silmään tuo musta tälläkin kertaa näyttää paremmalta. Allimmasta kuvasta näet parhaiten värjäyksien lopputulokset.

Ohjeet näiden betonisten kulhojen tekoon ja betonin värjäykseen löydät Sinellin verkkosivuilta.

Askartelubetoni löytyy tästä.
Muotit täältä ja värjäykseen sopiva maali täältä.


Koska pääsiäinen lähestyy innostuin kokeilemaan pääsiäisruohon kasvatusta betonikulhossa ja hyvinhän se siellä kasvoi! Loput kulhot asettelin yhdessä ruohon kanssa pääsiäiseen sopivaksi asetelmaksi keittiöön. Ja mikä parasta nämä kulhot toimii kauniina koristeina vielä pääsiäisen jälkeenkin! Saatan ehkä istuttaa niihin kaktuksia tai jotain muuta pidempi ikäistä vihreää kasvamaan! Ja toimiihan kulhot ihan näinkin näyttävinä koristeina.

Mustalla värillä värjätyn betonikulhon sisällä on vaaleanpunaisella värjätty betonikulho. Oikealla taustalla oleva kulho on värjäämätöntä askartelubetonia.


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H