Virkattu sisustuskori kahvoilla

19.16

5.9.2019


Sitä mitä ei voi piillottaa, täytyy korostaa kunnolla! Ja siitä se idea sitten taas lähti...

Virkkaus- ja neulontalankoja sekä keriä alkaa olla jo siellä ja täällä. Jokunen korikin niillekin tullut hankittua, mutta kun ne eivät riitä, niin tein sitten uuden jättikorin kahvoineen päivineen keskeneräisille käsitöilleni.


Kori on virkattu Paulina punoskuteesta kiinteillä silmukoilla, virkkuukoukkuna käytin nro 7. Kaksi kokonaista kerää leijonankeltaista kudetta tähän meni ja on muuten ihan todella kauniin väristä! Korin kahvoiksi laitoin keinonahkaiset laukunkahvat, mistä koria on näppärä siirrellä paikasta toiseen ja tuovat ne myös korille lisää näyttävyyttä.

Tästä virkatusta kopasta tuli ainakin omasta mielestäni tosi kiva ja tykkäsi siitä isäntäkin, harvoin hän edes kommentoi käsitöitäni. Sisustus - ja säilytyskori pääsikin aitiopaikalle olohuoneeseemme, heti sohvan viereen näkyville ja käden ulottuville.

Materiaalit ja tarvikkeet koriin löydät:
PAAPOSTA.

Virkatut korit ovat näppäriä moneen erilaiseen säilytykseen!


Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Ihana kori! Voi kun osaisin itsekkin tehdä mutten ole lainkaan käsityö ihmisiä. Jos koreja olisi myynnissä, ostaisin heti useamman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu :)Kyllä varmasti opit virkkaamaan korin! Itse opetan virkkaamisen alkua kursseillani juuri korin tekemisellä, että saa heti jotain näkyvää aikaan. Ei muuta kuin rohkeasti kokeilemaan, jos mistään ei muuten sopivaa koria satu löytymään!

   Poista
 2. Ihana,tarpeellinen ja tyylikäs:).Minulla on ollut raivaus ja siivousvimma ja olen haalinut sieltä täältä koreja ja muita säilytysvirityksiä. Täytyypäs kaivaa kuteet esiin ja virkatakin muutama niin saa sellaisiakin, jotka ilkeää jättää näytille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A! Korit on kyllä juuri tarpeellisia ja vielä kun ne tekee sisustukseen sopivan värisinä, niin turhaa piilottaa sellaista mitä ei voi, vaan suosiolla korostaa :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H