Jouluisia kransseja

20.53

31.10.2019

                                                                           Kaupallinen yhteistyö: Emma's & Mama's
Ensin piti tehdä vain yksi kranssi, sitten tuli toinen idea, kolmas ja neljäs... Viidennen jätin muhimaan ensi kertaan, mutta kas tässä muutama jouluinen kranssai idea, olkaa hyvä!
 
Havunoksat ja kävyt sopivat aina jouluisiin kransseihin ja mikä parasta, nämä havunoksat kestävät vuodesta toiseen, eivätkä taatusti varise!
Jokainen kranssi on kasattu metallisen kranssirenkaan ympärille. Kiinnitykseen käytin niin ohutta metallilankaa, kuin hyvää kuumaliimaa. Ennen koristeiden liimaamista kiinni, kiedoin kranssi pohjiin joko kokonaan tai osittain kimaltavaa levyvanua, minkä pintaan somisteet oli helppo kiinnittää. Omaa suosikkiani en näistä osaa valita, mutta kerrohan ihmeessä mikä näistä on sinun silmääsi kaunein tai parhaiten jouluun sopiva? 

Tämän lumisen ja pehmoisen kranssin kruunaa suloiset minisukset!
Herkkä ja kaunis joulukranssi syntyy valkoisista koristeoksista, joiden sekaan on lisätty kimaltavia lumipalloja.
Tämä hurmuri on tehty kieputtamalla kimaltevaa levyvanua kranssirenkaan ympärille, jonka jälkeen siihen on liimattu kuumaliimalla suloisia talviaiheisia puukoristeita ja väriä sekaan tuomaan on lisätty lankapompommeja.

Materiaalit kransseihin löydät hurmaavasta Emma's & Mama's kaupasta!

Lue myös nämä :)

2 kommenttia

 1. Valmiiseen pohjaan saakin kranssin tosi näppärästi ja nopeasti. Ihan uusi tuttavuus tuo kimaltava levyvanu. Mun suosikki on eka kranssi, siinä on sopivasti luonto mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nopeuttaa hommia kun on jo kranssin pohja valmiina 😊
   Itsellenikin tuo kimalteleva levyvanu oli uusi juttu, mutta tästä lähtien kuuluu kyllä askarteluvarastoni vakio varusteisiin!

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H