Ruusupipo

22.45

31.1.2015

Pipon langat PAAPOSTA. Suora linkki mustaan villalankaan TÄSSÄ. 
Talvella on mukavaa käpertyä sohvan nurkkaan kutomaan. Kutominen on siitäkin niin mukavaa ja helppoa, kun samalla voi katsoa vaikka elokuvaa, hyöty ja huvi samalla! Nytkin tästä olisi taas tarkoitus mennä sohvalle löhöilemaan ja päätellä eillen aloittamani sukat loppuun, mikäs sen parempaa ajan viettoa lauantai-iltaan!

Ruusussa on käytetty Dale Baby Ull-lankaa. Lanka PAAPOSTA. 

Vaikka isommalle neidille olinkin jo tehnyt pipon, oli pakko tehdä toinenkin pipo, sillä niin helposti syntyi pienemmän tytön pipo. Ohje pipoon on muuten sama, kuin pienemmän neidin pipoon, silmukka määrä on vain suurempi, eli 84 silmukkaa ja korvaläpät olen jättänyt pois. Lopusta pinkistä langasta syntyi virkkaamalla koristeeksi ruusu. TÄSTÄ pääset suoraan pipon ohjeeseen, silmukka määrää voi muutella oman koon mukaan. Tällä silmukkamäärällä syntyi pipo 52 senttiseen päähän.

Tähänkin pipoon olen lisännyt fleecevuoren varmistamaan lämmön pidon.
Ruusun malli on itse suunniteltu. Virkkausta en ole vielä paljoa harrastanut, mutta täytyy sanoa, että olen jäänyt (siihenkin) koukkuun!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H