Tupsupipo

20.30

9.12.2015


Kukkuu!
Edellisen päivityksen "rakkauslapasiin" tuli varattua lankaa sen verran paljon, että langasta riitti vielä isommalle tytölle pipoksi. Neiti toivoi pipoonsa tupsua ja niinpä aamulla hänen herättyä, oli tupsullinen pipo ulkoleikkeihin valmis!

Langat Paaposta. Suora linkki TÄSSÄ!
Pipo on nopea ja helppo toteuttaa! Ohje on itse kehitetty. Neidin pään ympäryn on n.52cm, joten tällä ohjeella tulee sen kokoinen pipo. Lankana käytin Himalaya Efsun lankaa.

Luo sukkapuikoille 84s ja jaa silmukat neljälle puikolle. Voit tehdä pipon myös pyöröpuikoilla. Huomio, että alussa kun teet joustinneuletta jaat silmukat tasaisesti puikoille, eli 22-20-22-22, pyöröpuikoillahan tällaista ei tarvitse huomioida!
Neulo joustinneuletta 2o, 2n suljettuna neuleena 5cm. Neulo sitten oikeana neuleena, raidottaen seuraavasti: 2 krs mustaa, 2 krs syklaaminpunaista. Neulo näin n.12cm ja aloita sitten kavennukset. Ensimmäisellä kierroksella kavenna joka 12 silmukka, seuraavalla kieroksella joka 11 silmukka jne. Kavenna niin kauan, että silmukoita on jäljellä 10.Vedä lanka silmukoiden läpi ja päättele pipo nurjalle puolelle.

Halutessa voit tehdä pipoon tupsun ja ommella fleecestä vuoren.                   


Ompelin vielä pipoon fleecevuoren antamaan lisälämpöä. Fleecekangas KANGASKULMA MY-H:sta.
Ensimmäinen tupsu kokeilu hiukan riistäytyi käsistä!
Lasten kanssa tehty lumiukko. 

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H