Kesäksi uudet tyynynpäälliset

22.01

17.5.2016


Sängylle, sohvalle, lepotuolille, terassille, parvekkeelle... Pään alle, jalkojen alle tai vaikkapa pepun alle.  Joko arvaat mistä puhun? Tai kuvat taisivat jo paljastaa arvoitukseni.  Ompelin meille (taas) uusia tyynynpäällisiä. Niillä kun saa niin helposti ja edullisesti muutettua kodin sisutusta ja tuotua lisämukavuutta. (Vanhat tyynynpäällisetkin saa kätevästi piiloon uuden päällisen alle ja näin säästyy näppärästi kaappitilaa!)

Kankaat Kangaskulma MY-H.
Perhosnapit PAAPO.


Nämä suloiset perhosnapein koristellut tyynyt päätyivät pikku neitien kerrossänkyyn. Tyynyt ovat jo toimineet hyvin myös tyynysodassa, junan istuimina, sekä penkkeinä pehmoleluille leikkikoulussa. Pääasia, että tyynyistä tykätään ja niillä on käyttöä! Saanhan minä syksyn tullen taas ommeltua uudet vuodenaikaan sopivat tyynynpäälliset :)


Kokosin tähän loppuun vielä muutaman pikaisesti löytämäni tyynymallin blogistani, eli kyllä niitä on jonkun verran tullut ommeltua. KLIK, KLIK, KLIK, KLIK ja KLIK

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Onpa ne suloiset, just sellaiset kuin kesätyynyliinojen kuuluu ollakin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynynpäälliset! Perhosnapit ovat niin suloisia, minullakin niitä olisi (pitäisiköhän vielä ommella lisää tyynynpäällisiä ;)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) Eihän tyynynpäällisiä voi koskaan olla liikaa ;)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H