Prinsessasynttärit

15.30

25.5.2016


Mitä tapahtuu kun vaaleanpunaista rakastava pikku prinsessa täyttää 3-vuotta? No, järjestetään tietysti hänen ylhäisyyden toiveesta prinsessasynttärit!

Näistä juhlista ei vaaleanpunaista ja kultaa puuttunut! Teemaan sopivia värejä löytyi niin neidin asusta, koristeista kuin kattauksestakin. Päivänsankari nautti kovasti juhlapäivästään ja myös arvon kutsuvierailla tuntui olevan hauskaa! Pieni yllätys ohjelmanumerokin meillä oli, mutta sen säästän seuraavaan päivitykseen ;) 

Vaaleanpunaisen lisäksi tämä prinsessa rakastaa paljon muutakin ja ne sai kirjattua muistoksi suloiseen liitutaulujulisteeseen! Liitutaulujuliste lapsen omilla lempiväreillä ja tiedolla Juhlaputiikki RIBBON&INK.
Hurmaavat kertakäyttöastiat  viireineen löytyivät Juhlaputiikki RIBBON&INK:stä. Nämä suloiset pallokuvioiset astiat kyllä kruunasivat kattuksen! Samaisesta putiikista löytyi aikoinaan myös Merirosvosynttäreille astiasto. Kertakäyttöastiat on niin käteviä. Juhlien jälkeinen siivous sujuu  kuin leikiten ja jokaiseen juhlaan saa aina teemaan sopivan astiaston!

Tuoreet kroisantit täytettiin salaatilla, kurkulla, tomaatilla, kinkulla ja mozzarella  juustolla. Helppo ja nopea suolainen purtava, mikä ennen kaikkea maistuu niin lapsille, kuin aikuisille!
Popcornia oli tarjolla niin suolaisena kuin makeana versiona. Valkosuklaapopcornien ohje TÄÄLLÄ
Vaahtokarkit dipattiin maitosuklaaseen ja nonparelleihin.
Synttäreillä kuuluu tietysti aina olla myös kakku; olkookin se sitten jäätelöstä tai muista herkuista tehty, niin lasten mielestä kakku kuuluu juhlaan! 3-vuotias myös painotti, että kakun täytyy olla iso, joten ison kakun hän myös sai! Kuvasta ei edes hahmota miten valtaisa kakusta lopulta tulikaan! Ainut herkku mitä juhlista myös jäi pariksi päiväksi vielä maisteltavaksi.

Juhlissa oli tietty vielä lasten toiveesta karkkeja ja yhdessä tehtyjä toffee täytteisiä suklaakeksejä. Keksit katosivat vieraiden suihin alta aikayksikön, joten kuvia en juhlissa niistä ehtinyt ottamaan, (olen muutenkin todella huono tilanne kuvaaja) resepti herkkuihin löytyy onneksi TÄÄLTÄ. 

Lopuksi vielä kuva Prinsessa Ruususen päivän kampauksesta.

Lue myös nämä :)

8 kommenttia

 1. Oih miten ihanat prinsessa- synttärit!! <3

  VastaaPoista
 2. Joka prinsessan unelmasynttärit <3

  VastaaPoista
 3. Aikas upeat synttärikemut teillä prinsessa saanut. Kivoja juttuja kaikki :)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän prinsessa tarvitsee hienot koristeet ja juhlavat synttärit! Upean näköisiä koristeita ja herkkuja, varmasti ollut mieleinen päivä. Myöhästyneet onnittelut prinsessalle!

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H