Pientä ja somaa pääsiäisaskartelua

22.20

5.4.2017


Alkutalvesta saa lehdistä lukea otsikkoja, kuinka talvi yllätti jälleen kerran autoilijat. Minun täytyy kyllä sanoa, että kevät pääsi yllättämään minut tänä vuonna totaallisesti! Onhan tuon kevään alkamisen merkkejä jo ilmassa ollut, mutta että se kevät nyt ihan oikeasti on jo täällä ja reilu viikon päästä jo pääsiäinen, tuntuu uskomattomalta.


Olen jo useana pääsiäisenä haaveillut, että tekisin lapsille avattavat yllätysmunat itse, mutta aina se vain on jäänyt. Tänä vuonna pääsin vihdoin ja viimein ajatukseni toteuttamaan, kun löysin Sinellin valikoimasta suloiset pahvimunat, mitkä jo sinällään oli hyvin kauniit, mutta koristelin ne vielä kauniilla Degoupage-paperilla. Pahvimunien lisäksi törmäsin Sinellin valikoimassa hurmaaviin mini-lintutaloihin ja pakkohan niitä oli muutama saada! Hurmaavat talot olivat jo itsessään niin kauniita, etten raaskinut niitä paljoakaan koristella. Pikkumökeissä on näppärä ripustuslenkki, mutta parista talosta leikkasin ne irti, sillä tein niistä muutaman sulan ja nappien, sekä hauskojen kylttien avulla aseteleman, mikä toivottaa kevään tervetulleeksi!

Materiaalit pääsiäisaskarteluun ja koristeluun Sinellistä.
 

Lue myös nämä :)

2 kommenttia

  1. Oi kun näyttää niin kivoilta! Ja mitkä ihanat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Näin kevään ja kesän lähestyessä kummasti alkaa taas värit näkyä sisustuksessa ja vaatetuksessa enemmään!

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H