Näppärä aterinpussukka, mikä toimii myös lahjakorttina!

13.03

28.4.2017


Kevään ja kesän juhlat ovat pian täällä!


Lahjakortti on yksi varma tapa muistaa onniteltavaa, mutta tässä lahjassa monesti jää itse tekeminen vähemmälle, mikä ainakin minulle on mieluista puuhaa! Oman kädenjäljen lahjaan saa kuitenkin näkymään, kun sujauttaa lahjakortin itse askarrelun ja persoonallisen kortin sisälle. Mikä parasta tätä "korttia" pystyy oikeasti hyödyntämään kattauksissa aterinpussina.

Aterinpussukkaan kätkeytyy lahjakortti piknikille tai saajan lempiravintolaan!
Tänä äitienpäivänä äidille annetaan lahjakortti hänen lempiravintolaan tai viedään äiti sään salliessa piknikille! Herkullinen lahjakortti  sujautetaan kauniiseen aterinpussukkaan, mikä toimittaa kortin virkaa.
Nämä aterinpussukka-lahjakortit syntyvät helposti. Yhdestä kuviopaperista saa leikattua kaksi pussukkaa. Paperi leikataan leveyssuunnassa kahteen yhtä suureen osaan, jonka jälkeen se taitellaan pussukaksi. Reunat leikataan viistoon ja koko komeus viimeistellään sulkemalla se satiininauhalla ja napilla.

Hurmaavat kuviopaperit ja askartelumateriaalit kevään ja kesän juhliin Sinellistä.

Lasiset tyhjät pullot pukeutuvat hetkessä juhla-asuun, kun niiden ympärille kiepauttaa palan kaunista askartelupaperia ja nauhaa.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H