Helppo muistipeli

16.25

4.5.2017Meillä molemmat lapset on siinä iässä, että muistipelissä he päihittävät meidät vanhemmat mennen tullen 100-0! Pienemmän neidin kanssa juuri ja juuri voi vielä päästä tasoihin jos onni suosii, mutta isomman neidin kanssa tämä peli on jo hävitty ennen kuin on ehtinyt kunnolla alkamaankaan! Meiltä löytyy niin Frozen ja Muumi - muistipeliä, mutta pakkohan sitä oli lasten kanssa askarrella vielä yksi muistinvirkistäjä, kun löytyi niin suloisia tarroja Paapon valikoimasta!


Tämän helpommaksi ei muistipelin tekemin tule!

Tarvitset vain puunappeja ja tarroja.
Puunapit, kissatarrat ja Iloinen - tarrasetti löytyy Paapon monipuolisesta valikoimasta. Sitten vain tarrat liimataan puunappien suoralle puolelle ja peli on valmis! Tämmöisen muistipeli - tekemispaketin voisi antaa esimerkiksi kaverisynttäreillä lahjana sankarille.

Tarkoitukseni oli vielä ommella pelinappulolle säilytyspussukka, mutta törmäsin sattumalta Emma's & mama's liikkeessä suloiseen kissalaukkuun, mikä oli pakko ostaa muistipelille säilytysrasiaksi.

Muistipeli on nopeasti siivottu kauniiseen kissalaukkuun!

Lue myös nämä :)

8 kommenttia

 1. Aivan ihana idea!!! Minkä kokoisia puunappeja käytit?

  VastaaPoista
 2. Oi, tämä on kyllä niin ihana muistipeli <3!

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi nyt. Sinulla on hyvä mielikuvitus ja taitoa muuttaa suunnitelmat kauniiksi käsitöiksi ja askarteluiksi. Tulen varmasti vierailemaan toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Johanna, että löysit blogiini ja tervetuloa vierailemaan toistekin <3 Iso Kiitos kauniista ja piristävistä sanoista <3

   Poista
 4. ihailin tätä jo aiemmin mutta vasta nyt ennätän kommentoida. Todella kiva :)

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H