Lastenjuhliin kaunis kattaus kertakäyttöastioilla

15.09

24.5.2017


Viime viikolla meidä pienempi neiti täytti jo 4-vuotta, mikä tarkoitti sitä, että pääsin lempipuuhiini; nimittäin järjestämään lastenjuhlia! Neidin toiveesta tänä vuonna juhlan teemana oli perhoset ja eniten teema näkyikin kakun muodossa, sekä sinne tänne ripotelluissa pienissä perhosissa.


Kevääni on ollut mukavan työntäyteinen  ja omia harrastuksia on tullut karsittua raakalla kädellä. (Tämä blogi on yksi niistä ja hiljaiseloa täällä onkin ollut nyt paljon, vaikka kaikkea kivaa on kyllä tullut tehtyä. Toivottavasti nyt kesällä opetustuntien tauottua ehdin niitä myös tänne blogiin enemmänkin kuvailemaan.) Niinpä kun SObloggaajilta tuli viestiä tulevasta kivasta vierailusta Emma's & Mama's liikkeeseen, katsoin jo pettyneenä täynnä olevaa kalenteriani, etten taaskaan ehdi mukaan, mutta kuinka ollakaan tapaaminen oli työpäiväni päätteeksi!

Seinäjoella sijaitseva hurmaava putiikki on täynnä mitä ihanimpia tavaroita kotiin ja sisustukseen. Vaikka putiikkissa on kaikkea kivaa, oli minulla selvät sävelet mitä hommaisin. Pikkuneidin synttärijuhlat kaipasivat astiastoa ja putiikin kattavasta valikoimasta mieleinen astiasto löytyikin helposti! Itse olen lastenjuhlien myötä siirtynyt käyttämään paljon kertakäyttöastioita lastenkekkereillä. Loppusiivous sujuu huomatavasti helpommin, eikä tarvitse pelätä, että joku rikkoisi astian. Saatika miettiä riittääkö jokaiselle kuppia ja kippoa, kun kertakäyttöastioita saa ostettua sopivan määrän.

Jos kesällä sattuu olemaan tiedossa juhlia tai muuten vain kaipaat kotiisi jotain suloista ja ihanaa, niin nyt kannattaa hyödyntää ale-linkki Emma's & Mama's verkkokauppaan. Oheisen linkin kautta tehdystä tilauksesta saa -10%. Alennus on voimassa 15.6.2017 saakka.

Myös paikan päällä käydessä saat saman alennuksen käyttämällä koodisanaa "SOblogit".

Helppo juustokakku syntyi aineksista mitä löytyi jääkaapista!
Kesän ensimmäiset tuoreet mansikat maistuu aina hyvälle (ja niin ne seuraavatkin ja sitä seuraavat ja sitä seuraavat... Mansikka on aina hyvää!)
Servetit laitoin lasiseen astiaan esille. Näin ne oli tarvittaessa helppo siepata käyttöön ja toimivat samalla kauniina pöytäkoristeena.
Näitä kauniit paperisia pillejä voi käyttää hyödyksi myös askartelussa tai tikuiksi cakepopseihin!

Lue myös nämä :)

2 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H