Kultasepänliikkeen kesäinen somistus

15.13

18.6.2017


Kesä on tullut ja se näkyy myös koruliikkeen somistuksissa! Punaiseksi langaksi tällä kertaa somistuksessa muodostui perhoset. Hipun ikkunoilla, vitriineissä ja seinillä lenteleekin tällä hetkelllä useita satoja perhosia, joista tässä kuvina vain murto-osa.

Kesällä tulee syötyä paljon jäätelöitä ja jäätelötikut kannattaa kerätä talteen, sillä niistä saa tehtyä kauniin korutelineen. Ohje Askartelun idealehti Taikassa 4/2017.
Kesäinen somistus liikkeeseen syntyi erilaisista perhosista ja suuresta määrästä timantteja, sekä tietenkin ripauksesta kimallusta! Perhosia putiikissa lenteleekin nyt joka puolella. Löytyy vitriineistä, kassan takaa seinältä ja pakkettipinoista. Osa perhosista oli valmiita askarteluperhosia, mitä liimailin lisä koristuksiksi, mutta suurimman osan perhosista tein Fiskarsin kahvaleikkurilla. Leikattuja perhosia pujottelin rautalankaan lentelemään ja ripottelin "timanttien" kera hyllyille. Jo aikaisemmin somistuksessa vilahtaneet pyöreät lahjarasiat pääsivät myös mukaan, hieman muuttuneessa muodossa vain. Muutamasta lahjarasiasta, perhosista ja organzanauhasta syntyi näyttäviä pakettikasoja.

Kesäiset askartelumateriaalit Sinellistä.

Kauniit ja herkät perhos - paikkakortit sopii myös koruliikkeen somisteeksi!
Kassan takana olevalla seinällä lentelee satoja perhosia.

Jotkut saattavat muistaa sinisen auton, mikä on kulkenut tekemieni somistuksien mukana alusta lähtien. Ensin auto ajeli yksin paketteineen jouluisessa ja talvisessa - somistuksessa ja ystäväpäivänä rinnalle tuli hurvaava vaaleanpunainen kuplavolkkari. Nyt tämä ihana pariskunta on saanut kesävauvoja ja ihan useamman kappaleen! Myös isovanhemmat, (alimman kuvan lava-autot) ovat tulleet mukaan juhlistamaan tätä onnellista perhetapahtumaa!
Hurmaavat mini autot olen ostanut Emma`s & Mama`s Shopista. (Joo, olen siis nähtävästi tämän somistamisen myötä alkanut keräilemään myös pikkuautoja ;))Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H