Koriste kasvihuone muovipilleistä

9.49

29.6.2017


Jo jonkin aikaa kaupoissa on näkynyt geometrisia metallilankasta tehtyjä erilaisia koriste-esineitä. Niitä olen aina ihaillut, mutta olen sitten tullut siihen tulokseen, etten ehkä semmoista nyt välttämättä tarvitse. Joten ihanuudet on jääneet kaupan hyllylle, muutamaa metallikoria lukuunottamatta (mutta niiden hankitaa ei edes lasketa, kun niissä voi näppärästi säilyttää askartelutarvikkeita). Kauniit metallilanka - talot ja lyhdyt eivät kuitenkaan jättäneet mieltäni rauhaan niinpä keksin, että voinhan tehdä sellaisia itse! Ja melkeinpä ilmaiseksi, sillä tarvittavat materiaalit oli jo valmiina kaapissa.


Nyt nämä muovipillistä ja rautalangasta kasatut kasvihuoneet saavat toimia meillä koristeena siihen asti, kunnes niihin kyllästyn ja haluan taas sisustukseen jotain pientä uutta ja kivaa. Ja parastahan näissä taloissa on se, että kyllästyessä näihin koristeisiin, materiaalit saa käytettyä uudelleen! Vaikka sitten jouluna taas himmeleitä tehdessä. Oikeaa kynttiläähän näiden sisälle ei tietenkään muovipillien takia voi laittaa palamaan, mutta iltojen taas hämärtyessä jonkun kivan led-valon näihin voi asettaa tuomaan tunnelmavaloa.

Ohuet mustat muovipillit  ja metallilanka PAAPO:sta.


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H