Kesän viimeinen kukkakimppu

15.25

31.8.2017Tänä kesänä ei luonnosta ja kesästä ole paljoakaan ulkona päässyt nauttimaan. Siis, onhan pihalla toki hieman lämpöisempää ollut kuin talvikuukausina ja huomattavasti vihreämpää, mutta mitään helleaaltoja ei tänä vuonna ole näkynyt!

Vaikka kesä huomenna virallisesti vaihtuukin syksyksi, niin pihalta löytyy silti vielä paljon vihreää ja kukkasia, mitä voi yhdistellä kaupasta ostettujen kukkien kanssa kauniiksi kimpuiksi ja tuoda näin kukkaloistoa sisälle vielä pitkälle syksyyn!

Tämän, pienellä talolla varustetun kukkakimpun annoin tuparilahjana.
Omasta pihapiiristä löytyi kuunliljoja, mustikanvarpuja sekä risuja ja muuta pientä vihreää, mitä sitten yhdistelin kaupasta ostamiini kukkasiin. Harsokukka on kaunista sekä kestävää ja sopii oikeastaan mihin tahansa kukkakimppuun. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata, että kimpun keskellä, talon juuressa on latva-artisokka. Joo kyllä ne syötävätkin vihreät sopii kukkakimppuun! Mielikuvitus siis vain peliin kun sitoo kukkakimppuja :)


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H