Perjantain lettukestit

14.24

11.8.2017Perjantai ja ensimmäinen (vajaa) kouluviikko takana tokaluokkalaisella. Sen kunniaksi järjestin yllätys lettukestit koulusta palaavalle. Neidin mukana tuli myös ystäviä, mutta onneksi olin varannut taikinaa riittävästi ja jokainen sai mahansa täyteen!


Nämä lettukestit järjestyi nopeasti! Tarvittiin vain lettutaikina ja herkulliset täytteet. Meillä letut syntyy suurinpiirtein näillä mittasuhteilla:

3 kanamunaa
1/2 l maitoa
1 tl suolaa
0,5 dl sulaa voita
n. 5 dl vehnäjauhoja

Vatkaa maito ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon kaikki kuivat aineet. Lisää sula voi. Anna turvota noin puolisen tuntia. Paista taikinasta rasvassa muurinpohjapannulla tai tavallisella lettupannulla suuria lettuja.Täytä letut makusi mukaan ja sitten vain herkuttelemaan!

Täällä näyttää tänään vallan kesäiseltä ja me aiotaan nauttia siitä viettämällä mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Herkullista viikonloppua!


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H