Koristefoliolla hopeoidut pääsiäismunat

15.45

3.3.2019

                                                                                                                                                  Kaupallinen yhteistyö: Sinelli
Pääsiäismunien koristelu kuuluu ehdottomasti pääsiäisaskarteluihin!

Viime vuonna koristelin ison styroksimunan betoniefektipastalla ja kultahileillä. Tänä vuonna sama kultaus - teema jatkuu, mutta uudella tekniikalla ja tällä kertaa hopean värisin koristein.


Tällä tekniikalla koristelet helposti pääsiäismunat näyttäväksi!

Tarvikkeet:
Koristefoliota (foliota löytyy useaa eri väriä)
Muovimunia 
Liimatussin (liimakyniä on kahta eri leveyttä, itse käytin 5mm leveää liimatussia. Folion siirto onnistuu näppärästi myös liimakalvojen avulla.)
Taittoluu

Kuvio muovimuniin liimatussilla haluamasi laisia kuvioita. Anna liiman kuivua läpinävykäksi, jotta liima on tahmeaa ja folio tarttuu paremmin kiinni. Aseta folio mattapuoli liimaa vasten kiinni ja kiinnitä folio hyvin kiinni joko taittoluulla tai kynnellä hankaamalla. Irrota folio varovasti ja jos haluat lisätä foliota tarkemmin, niin raaputa uudelleen samaan tapaan. Itse halusin, että hopea jää kiinni koristemuniin kuluneen näköisesti, joten en hinkuttanut hopeaa tarkasti kiinni. Myöhemmin kun foliokalvo oli jo kulunut, oli siitä helppo hinkata muovimuniin kuluneen näköisesti.

Pääsiäismunien "pesänä" toimii muovimunien mukana tullut kenno, minkä  jaoin kolmeen osaan ja pehmusteeksi pesään laitoin sulkia. Tällaisia pääsiäisasetelmia pakkauksesta saa tehtyä kolme kappaletta. Kukkien asemasta pääsiäisen aikaan kyläillessä voi ystäville viedä vaikka hopeakoristein koristeltuja pääsiäismunia kauniissa asetelmassa!

Koristefoliota löytyy useampaa eri väriä. Myöhemmin blogissani selviää mitä päällystin tällä vaaleanpunaisella foliolla.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H