Pääsiäiskransseja

22.11

8.3.2020

                              Kaupallinen yhteistyö: Emma's & Mama´s
Viime blogikirjoituksessa oltiin vielä hieman talvisissa tunnelmissa, kun tein makrameekranssin, mutta nyt ollaan jo siirrytty keväisempiin tunnelmiin. Tässä tulisikin nyt muutama pääsiäiseen sopiva kranssi-idea!

Kranssipaketista ylijääneistä materiaaleista syntyi vielä koristeet muutamaan korttiin ja höyhenet pääsivät pajunkissojen sekaan koristeeksi.

Emma´s & Mama´s liikkeessä on myynnissä muutamaa erilaista kranssi - askartelupakettia, mitkä sisältävät metallirenkaan, joko kultaisia tai lasisia höyhen täytteisiä pääsiäismunia, sulkia ja nauhaa. Tein molemmista kranssipaketeista omat versioni ja tässä niistä vähän inspiraatiokuvia.

Ylemmän kuvien kranssipakettiin kuuluu valkoinen metallirengas, kolme höyhen täytteistä koristemunaa, vihreitä sulkia  ja hopea kuvioista pupunauhaa. Kiinnitin koristemunat valkoisella satiniininauhalla metallirenkaaseen kiinni ja ripustin komeuden tauluklipsillä seinälle roikkumaan. Mielestäni kokonaisuudesta tuli kaunis ihan näinkin yksinkertaisena. Kranssipaketin ylijääneet sulat pääsivät pajunoksien sekaan koristeeksi ja paketissa ollut koristenauha riitti kolmeen korttipohjaan koristeeksi.

Toinen kranssipaketti sisälsi myös valkoisen metallirenkaan, kolme kultaista koristemunaa ja ruskeita höyheniä, sekä valkoista koristenauhaa. Kranssissa olevat lankapompomit löytyivät myös Emma´s & Mama´sin valikoimasta, vaikkeivat tähän kranssipakettiin muuten kuulukaan. Lankapompommit on kiinnitetty kuumaliimalla kranssiin tuomaan vielä lisä muhkeutta.

Materiaalit kranseihin löydät  Emma´s & Mama`sista.
Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H