Nikkaroi itse somat lintutalot!

22.46

24.3.2020

                                                                                                         Kaupallinen yhteistyö: Sinelli.


Linnunpönttöjen tekeminen on hauskaa sekä hyödyllistä puuhaa ja vie taatusti ajatukset hetkeksi iloisempiin ajatuksiin, mitkä tällä hetkellä ovat tärkeitä, tämän koronaviruksesta johtuvan ahdistuksen keskellä.

Näiden lintutalojen nikkarointi on niin helppoa, että sitä voi tehdä yhdessä lastenkin kanssa. Valmiit minikodit voi ripustaa moniin erilaisiin paikkoihin, niin kaupungissa kuin maaseudulla. Kesää ja uutta kohti mentäessä on sitten mukavaa tarkkailla millainenhan pikkukaveri juuri sinun rakentamaasi pesäkoloon tulee asumaan, rakentamaan oman kodin ja jatkamaan elämää.


Lintutalo on kasattu  materiaalipaketista, mikä sisältää kaiken tarvittavan pienen pesijän kotiin, lukuunottamatta vasaraa ja maaleja. Valmiiksi naulatut ja kasatut pikkutalot maalasimme lasten kanssa Plus Color - askartelumaaleilla, mitkä kuivuttuaan kestävät vettäkin. Pallokuviot ja tekstit mökkeihin syntyivät Plus Color - tusseilla. Tussit olivat itselleni uusi tuttavuus, mutta todellakin tutustumisen arvoiset! Tusseilla oli todella helppo kuvioda ja väri oli riittoisaa sekä peittävää!

Koristesydämet oviaukon viereen syntyivät uunissa kovetettavasta FIMO massasta. Sydämet muotoilimme neitien kanssa napeiksi. Paketillisesta massaa syntyikin mukavasti sydämen mallisia nappeja, mitä jäi vielä myöhempääkin käyttöä varten.


Sinellin verkkokaupasta löydät paljon puuhaa ja materiaalia millä estää mökkihöperöityminen!Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H